Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Колекція тканин TBI

16.05.2016

Фірма «ТБИ» існує на ринку України вже понад 24 років і є однією з перших компаній на території України, які пропонують своїм клієнтам якісні тканини для оформлення інтер'єрів та декорування вікон з ексклюзивними дизайнами від кращий європейських виробників текстилю.

Тепер ТБИ - це не тільки Компанія, яка займається кращими декоративними матеріалами для оздоблення інтер'єрів та екстер'єрів, а й новий збирач колекції тканин від провідних текстильних виробників. Фахівці Фірми «ТБИ» дуже уважно підходять до процесу відбору кожного артикулу в колекцію. Саме ретельний відбір високоякісних тканин-є основною запорукою успіху у створенні колекції, гармонійної за своїм стилем і дизайном і відповідає найвишуканішим перевагам клієнтів. Ви не знайдете жодного зразка, який міг би Вам не сподобається по своїй суті, так як колекція тканин відповідає всім актуальним тенденціям і включає в себе тільки найдостойніші полотна.

Визначність наших тканин полягає в тому, що колірна гамма обов'язково відповідає стилю тканини. Це означає, що в класичному дизайні Ви не знайдете будь-яких синтетичних неприродних кольорів, які доречно присутні в артикулах тканин сучасного стилю.

Колекція тканин TBI® - це на даний момент краща в Україні колекція тканин для оформлення інтер'єрів, декорування вікон і текстильного дизайну, зібрана під єдиним брендом і підкріплена великим досвідом роботи.

Кращою її, по праву, можна назвати з кількох причин:

У колекції TBI® присутні тканини тільки найвищої якості

Фірма «ТБИ» дуже ретельно відбирає постачальників для своєї колекції, завдяки чому для неї працюють тільки кращі європейські мануфактури.

Тканини TBI® включаються в колекцію так, щоб можна було створити витриманий в одному стилі комплект. Так, наприклад, до красивого тюлю можна підібрати розкішну тканину для штори, а до м'якої тканини для римської штори Ви зможете підібрати практичну тканину для декору інтер'єру і створення аксесуарів з текстилю.

Дизайни, які присутні в колекції тканин TBI® спеціально підбираються з урахуванням менталітету українського та європейського ринків. У колекції тканин TBI® Ви зможете знайти тканини будь-якого стилю: тканини в східному стилі, тканини для класичних інтер'єрів, тканини в стилі Hi-Teck, тканини для сучасного інтер'єру, тканини в стилі Art Deco; а також для будь-якого застосування: тканини для штор, тканини для тюлю, тканини для важких гардин, тканини для громадських приміщень, тканини для оббивки, тканини декору інтер'єру, тканини для скатертин та серветок, тканини для текстильного декору і багато-багато інших.

Працюючи з тканинами колекції TBI®, Ви гарантовано отримаєте найвищу якість текстилю за оптимальними цінами і в найкоротші терміни.

У колекції TBI® присутні тканини з найрізноманітніших матеріалів: тканини з шовку, тканини з льону, тканини з поліестеру, тканини з бавовни, тканини з металізованої ниткою, тканини з чужорідними вкрапленнями, тканини з вишивками.

Відносно комбінацій матеріалів, з яких виготовлені тканини, то тут слід зазначити, що виробник досліджує спеціальні многофактурность склади тканин, для того, щоб штора, пошита з цієї тканини, не тільки мала відмінний зовнішній вигляд, а й була практична в експлуатації. Так, наприклад, тоненька органза з комбінації поліестеру і шовку (яка присутня в колекції тканин TBI®) не тільки не мнеться, але ще і може стиратися в пральній машині. Такі ж експлуатаційні властивості має і м'яка тканина з шовку з додаванням бавовни, яка не тільки чудово стирається, але і відмінно себе веде при крої та пошитті штор.

Ми не тільки допоможемо Вам вибрати найбільш підходящу тканину для Вашого інтер'єру, але і перетворимо витончене тканинне полотно в розкішну штору, яка оживить і прикрасить будь-яке приміщення. А максимальну зручність в щоденній експлуатації Вам забезпечать функціональні карнизи Mottura, які будуть підібрані індивідуально під параметри штори та побажання клієнта щодо управління, способу відкривання, установки і зовнішнього вигляду декорируемого вікна.

Переглянути колекцію ви можете відвідавши наш шоу-рум «VOGUE INTEIORS» в Києві, де за чашкою кави Вам продемонструють всі новинки і бестселери, а також допоможуть підібрати карнизи і запропонують пошиття штор.