Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Bank Hotel Львів

08.04.2019
Банк готель Львів

Львів - це місто красивої архітектури, що зберегло свій вигляд і особливу атмосферу старого центру. У цьому дивовижному місті завжди відчуваєш себе якось по-особливому, незалежно від того, приїхав ти по роботі або вирішив відпочити і прогуляти по старовинних вуличках.

Компанія «ТБИ» досить активно працює на львівському ринку, виконуючи роботи на об'єктах житлового та комерційного призначення. У нашому портфелі реалізованих проектів міста Львова є кафе, ресторани, готелі, а також приватні проекти будинків і квартир.

Над проектом «BANKHOTEL» ми почали працювати ще на початку 2017 року, саме тоді почалися перші обговорення з Архітекторами (ТАМ «Кудін»), а на самому об'єкті під всю вже була розгорнута глобальна будівництво.

Будучи прямим постачальником і представником італійських брендів NOVACOLOR, GIORGIO GRAESAN and FRIENDS ми постаралися розробити максимально комплексний підхід по обробці готелю і надали рішення для приміщень всіх типів, починаючи від громадських зон та холів, закінчуючи підсобними і госп. приміщеннями. Ми дуже раді, що в підсумку ми змогли задовольнити потреби Архітекторів і домовиться зі Стороною Замовника і безпосередньо Інвестором на комплексну поставку декоративної-оздоблювальних матеріалів на весь готель.

Коли мова зайшла про фінішну декоративної обробку всіх громадських зон (Холи, Ресторани, конференц-зали, Lounge, Спорт-зал ітд) перед нами була поставлена досить непросте завдання - домогтися особливого ефекту і поєднання декількох матеріалів в певному кольорі і після узгодження всіх нюансів нанести затверджений декор стін не тільки на площині, а й на відреставровану ліплення. Наші художники-декоратори намагалися максимально акуратно підійти до декору, з цього процес виконання робіт рухався нешвидко, але готовим результатом ми залишилися задоволені, втім як і Сторона Замовника і Архітектори.

Незважаючи на досить великий список реалізованих об'єктів у Львові, «БАНК ГОТЕЛЬ» - став для нас одним з найбільших і значущих, так як в цей проект нам дозволили поринути з головою і по істині насолодитися процесом якісного виконання поставлених завдань і готовим результатом. За надану довіру ми хотіли б окремим чином подякувати Віктору Кудіна та Ользі Рябовій (ТAM «КУДІН»), Службу Замовника і безпосереднього самого Інвестора проекту, які по істині переживали за підсумковий результат і належним чином сприяли реалізації.

Крім поставки декоративно-оздоблювальних матеріалів і виконання комплексу робіт по фінішній обробці приміщень Компанія «ТБИ» також мала честь виконувати послуги з декору вікон і текстильному оформленню всіх громадських зон (ресторани, конференц-зали), президентських і Vip-номерів готелю.

Для повного світлозатемнення вікон в приміщеннях конференц-залів були встановлені електричні рулонні штори ENERGY 450 від компанії MOTTURA (Італія) з якісними тканинами блекаут на основі 100% поліестеру, що дає можливість використовувати проекційне обладнання в будь-який час доби.

Для текстильного оформлення ресторану ми встановили механічні карнизи Arco 489 (Mottura, Італія), а штори пошили з якісних негорючих тканин італійського виробництва.

У приміщеннях президентського і VIP-номерів були встановлені електричні карнизи MOTTURA (Італія), механічні карнизи для тюлю, а тюль і штори також виконані з якісних контрактних тканин італійського виробництва.

Впевнені, що BANK HOTEL LVIV тепер є однією з візитних карток міста і радо приймає своїх гостей в приміщеннях, до яких ми мали честь докласти свої зусилля.

Бажаємо готелі процвітання, популярності і найвищих відгуків на booking.com

Автори проекту: Віктор Кудін і Ольга Рябова, ТАМ «КУДІН»

Фото: Андрій Авдєєнко

Для фарбування і фінішної декоративної обробки стін в приміщеннях готелю використовувалися наступні матеріали:

Фарбування стель і стін:

  • однотонна фарб а NovaluxE (Novacolor, Італія)
  • понад матова шовковиста однотонна фарба MatMotion (Novacolor, Італія)
  • понад міцна однотонна фарба Arctic-A (Novacolor, Італія)

Декоративне оздоблення стін і стель:

  • декоративна штукатурка MarmorinoKS (Novacolor, Італія)
  • венеціанська штукатурка SpatulaStuhhi (GiorgioGraesan & Friends, Італія)
  • декоративна фарба DuneOpaco (Novacolor, Італія)
  • золотаякраскаColore & Oro Ricco (Giorgio Graesan & Friends, Італія)
  • фасадна золота фарба Eclat (Novacolor, Італія)

Для декору вікон і текстильного оформлення приміщень ресторану, конференц-залу та VIP номерів готелю використовувалися наступні матеріали:

  • моторизовані карнизи Power 541/1 (Mottura, Італія)
  • електричні рулоннние штори Energy 450 з тканинами блекаут (Mottura, Італія)
  • механічні карнизи для штор Arco 489 (Mottura, Італія)
  • шнурові карнизи Arco 490/2 (Mottura, Італія)
  • негорючі тюлеві тканини виробництва - Італія
  • негорючі для штор тканини блекаут виробництва - Італія