Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Супермаркет "Арсен" - Львів

30.08.2019

Супермаркет Арсен - Львів

Площа Міцкевича - це одна з центральних площ Львова. Локація, де збираються студенти, прогулюються туристи і зустрічаються корінні жителі Львова. В такому досить прохідному і людному місці, між готелями, кафе і ресторанами - саме місце зручному і якісному супермаркету, здатному задовольнити потреби корінних жителів і гостей міста.

Так, компанія «ЕВРОТЕК» 21-го серпня на площі Міцкевича 5 відкрила оновлений супермаркет «Арсен», який оформлений в новому форматі, розробленому студією дизайну «ARSIDEA» (м.Львів). Магазин розмістився в приміщенні старовинного пасажу «Марійська Галерея», де на площі понад 1500 кв.м зібрані кулінарні та гастрономічні надмірності всіх видів, а нам, як фахівцям в області декору - довірили декоративне оздоблення цього об'єкта.

Акцентними елементами інтер'єру стали насичені кольори (складний зелений і чорний), а також декоративне оздоблення «іржа». Оскільки фарбування не становило жодних проблем і з нею розібралися відразу, на «іржу» були виділені окремі ресурси за часом і узгоджувальною процесам.

Поставлене завдання дизайнерів для нас - зробити комплексний декор стін з ефектом натуральної іржі, як ми зазвичай реалізуємо за допомогою системи матеріалів IRONIC від NOVACOLOR (Італія), але творча задумка також мала на увазі додавання вкраплень окисленої міді і створення горизонтальної рустовки, які в тандемі зобов'язані були по особливому «подати» іржу в інтер'єрі.

Як і в кожному комерційному об'єкті - панують терміни, але ми і в цей раз впоралися, виконавши комплексний декор стін з ефектом «натуральна іржа IRONIC» площею близько 500 кв.м всього за 11 календарних днів.

В результаті об'єкт завершили вчасно, декоративний ефект - повністю досягнуто, а фінішна фактура повністю відповідає візуалізації і очікуванням архітекторів і замовників.

Наша команда дуже рада реалізації ще одного соціального об'єкта у Львові і шалено вдячні Замовника і Дизайнерам за співпрацю і можливість реалізації такого креативного об'єкта.

Якщо Вам потрібен креативний декор стін «під ключ» або Ви просто хочете купити декоративні фарби і штукатурки високої якості - звертайтеся до нас і ми зможемо реалізувати всі Ваші ідеї в життя, забезпечивши при цьому високу якість і стислі терміни виконання робіт.

Фотогалерея