Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Що таке декоративні матеріали компанії Novacolor?

16.07.2016
Novacolor, декоративні матеріали, декоративна штукатурка

Ось уже багато років італійська компанія Novacolor тримає марку на ринку якісних декоративних матеріалів і штукатурок. Застосування натуральних матеріалів, мистецтво італійських майстрів і сама природа Італії доклали руку до створення унікальної лінійки продуктів в світі декоративного оздоблення приміщень і фасадів.

Продукція компанії Новаколор здатна задовольнити найвибагливіших і примхливих клієнтів, які звикли до комфорту і розкоші, а вміле звернення декоратором з матеріалами виробника призведе до створення дивовижних декоративних ефектів і фінішів, які передадуть будь-яку поверхню і фактуру.

Натуральна іржа, завдяки системі Ironic, стане унікальною прикрасою для Вашого інтер'єру або фасаду, а Ви завжди зможете здивувати відвідувачів дивовижними ефектами тому «Іржавий підлогу» або «іржаві стіни».

Ефекти міді, античні і зістарені стіни, камінь, мармур, бетон і травертин, будь-які поверхні неживої природи, можливо відтворити декоративними матеріалами Novacolor. Але і це не межа - оксамит, шкіра або замша створюється і переноситися на стіни, підлогу і стелю, втілюючи будь-які Ваші фантазії і побажання.

На даний момент, фірма «ТБИ» готова запропонувати нашим клієнтам наступну лінійку продукції компанії Новаколор: Декоративні штукатурки, Тонкошарові матеріали, Захисні матеріали, Грунти.

Ми завжди готові забезпечити нашим клієнтам повну інформаційну підтримку по всьому каталозі товарів компанії Novacolor, особливості продукції, новинки і правильної роботи з ними.

Придбати товари італійського елітного бренду можливо в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні.