Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Декор під бетон Giorgio Graesan & Friends

05.03.2015
декор під бетон, декоративний бетон, стіни під бетон

Як Ви знаєте, компанія Giorgio Graesan & Friends створює оздоблювальні матеріали суто для інтер'єрів і спеціалізується тільки на цьому, що є величезною перевагою, так як GG & F приділяє максимальну увагу фінішного декоративного ефекту, який можна досягти за допомогою оздоблювальних матеріалів Giorgio Graesan & Friends і простоті нанесення декорів без будь-яких складнощів або спеціальних навичок.

Отже, які ж оздоблювальні матеріали з асортименту GG & F дозволяють створювати декоративний бетон або ефект бетону? Для створення ефект бетону нам будуть корисні наступні оздоблювальні матеріали:

римсько штукатурка Spatula Stuhhi Opaco

-декоративна штукатурка Spirito Libero

-фактурная штукатурка SEGUI IL TUO ISTINTO

-матовая мінеральна фарба LE ORIGINI

-металлізірованная фарба COLORE & GIOIA

Розглянемо можливість створення декору під бетон з римської штукатурки Spatula Stuhhi Opaco. Подібний декор можна створити за допомогою нанесення штукатурки в 1 або 2 шари і подальшого захисту поверхні за допомогою прозорого воску Cera del Vecchio або металізованої фарби COLORE & GIOIA. Швидко, просто і досить економно, адже нанесення штукатурки Spatula Stuhhi Opaco здійснюється з витратою не більше 0,8 кг / кв.м і це при тому, що це сама бюджетна штукатурка в асортименті компанії.

Що стосується використання декоративної штукатурки Spirito Libero в якості основи для створення «бетону» в інтер'єрі, то тут все можна порівняти з попереднім «Opaco». Один або два шари штукатурки в сірому кольорі, ступінь полірування за смаком, можна приправити все це фінішним декором з використання фарби COLORE & Gioia, розведеної в пропорції 1: 1 або просто нанести захисний віск для венеціанської штукатурки Cera del Vecchio, який може створити як матовий , так і глянсовий ефект. В цьому випадку декор може бути створений в найкоротші терміни без будь-яких складнощів.

На черзі ISTINTO - популярна фактурна штукатурка від компанії Giorgio Graesan & Friends, яка дає можливість створювати декори товщиною до 3 см всього в один шар без будь-якого ризику підірвати матеріал при загладжуванні і полірування. Ви можете створювати будь-яку фактуру, в тому числі і під бетон c розшивкою і відтіняти рельєф за допомогою натурального воску Cera del Vecchio з додаванням темного барвника або, якщо потрібно створити ефект металізованого бетону, використовувати вищезгадану фарбу Colore & Gioiaдля натирання всієї фактури з ISTINTO. По завершенні, Ви отримаєте дуже міцний і виразний декор, який безсумнівно буде відмінно експлуатуватися довгі роки.

З декоративною фарбою Le Origini все ще простіше, досить нанести декор на стіни, кистю в 2 шари і далі провести фінішний декор за допомогою натурального воску Cera del Vecchio з додаванням темного барвника. Такий декор відмінно підходить для великих обсягів, де декоративне оздоблення повинна бути завершена в короткий термін з мінімальними затратами.

Декоративна фарба Colore & GIOIA навряд чи допоможе створити реалістичний ефект бетону, але за допомогою даного декоративного матеріалу Ви можете зробити фінішний декор натурального бетону для того, щоб обмежити поглинання, прибрати пил з поверхні і створити металізований відлив по всій поверхні.

Всі вищевказані декори під бетон або ефект бетону звичайно ж повинні виконуватися фахівцями, що знають властивості матеріалу і представляють фінішний декоративний ефект, але Ви можете також просто купити декоративну фарбу або штукатурку і спробувати створити декор стін самостійно, адже якісні декоративні матеріали Giorgio Graesan & Friends цілком підходять під категорію «зроби сам» (DIY).