Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Декоративна фарба FILI DI SETA - ще одна сезона новинка від Giorgio Graesan

26.01.2018

Італійський виробник Giorgio Graesan & Friends, по суті, досить консервативний і поява нового матеріалу (фарби або штукатурки) в його асортименті є по істині знаменною подією, але коли в портфель компанії додається аж два нових продукту за сезон - це справжнє свято не тільки для нас , як імпортера і дистриб'ютора, але і для декораторів та клієнтів, які з нетерпінням чекають новинки декору для застосування на своїх об'єктах.Так, нещодавно ми знайомили Вас з новим MuroNaturale - штукатурка по типу Istinto, але з елегантними стеклообразнимі глитер в своєму складі, що забезпечують делікатний блиск.
Крайня новинка компанії - декоративна фарба FILI DI SETA, яка ідеально підходить для створення всіляких декоративних оздоблень під дикий шовк і оксамит. Вона колеруется вручну в 169 квітів з колекцій Giorgio Graesan & Friends і забезпечує вишуканий ефект натурального шовку на декоруємої поверхнях з магічними переливами і контрастними варіаціями ефектів, в залежності від способу нанесення.
Завдяки особливій гранулі (крихті) в складі фарби, фінішний декор відмінно підійде для нанесення на стіни з невеликими нерівностями або вадами, які частково сховаються за рахунок фінішного декоративного ефекту.
Декоративна фарба під шовк забезпечує хороші експлуатаційні характеристики, допускає вологе прибирання задекорованих поверхонь, але для забезпечення значної вологостійкості і гарантованої стійкості до миття і частому прибиранні рекомендуємо використовувати додатковий захист Vetroілі VetroOpaco, яка застосовується для всіх оздоблювальних матеріалів Giorgio Graesan & Friends.
Купити декоративну фарбу FILI DI SETA можна онлайн, на нашому сайті. Також можна купити фарби і штукатурки Giorgio Graesan & Friends в шоу-румі «VOGUE INTERIORS», де представлений весь асортимент продукції італійської компанії Giorgio Graesan & Friends. При бажанні отримати декор стін «під ключ», Ви можете замовити обробку стін у менеджерів інтер'єр-бутіка «VOGUE INTERIORS» і наші досвідчені художники-декоратори виконають обробку стін відповідно до попередньо узгодженим зразком, якісно і в затверджені терміни.