Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Колекція Afrika 2017: нові кольлори та можливості в зовсім скоро в Україні

13.05.2017

Металізовані декоративні покриття (фарби) не втрачають свою популярність з моменту появи на ринку і завойовують своїх шанувальників новими декоративними ефектами і їх комбінаціями.

Ефект шовку на стінах - це всім знайомий фінішний декор, який застосовується зараз в житлових і комерційних інтер'єрах в класичному і сучасному стилі.

Шовк на стінах створюється за рахунок тонкошарової металізованої фарби, яка завдяки своїм властивостям і характеристикам здатна забезпечити красиву гру переливів металіка, що імітує натуральний шовк.

Для створення всіляких декоративних оздоблень під шовк, ще в далеких 90-х роках компанія NOVACOLOR (Італія) розробила і впровадила в свій асортимент декоративну фарбу Dune, яка дозволяє з легкістю імітувати декору під шовк або оксамит на вертикальних і горизонтальних поверхнях в інтер'єрі.

Але з популярністю ефекту під шовк росли і запити споживачів. Сучасна колірна гамма декоративної фарби Dune вже була недостатньо великою і дизайнери вимагали понад насичених і темних тонів. Саме для цих цілей і була розроблена декоративна фарба Afrika, яка по суті є старшим братом матеріалу Dune.

Декоративна фарба Afrika - це суперсучасна металізована фарба з ефектом під шовк і оксамит, яка розроблена для втілення декорів в ексклюзивній, насиченою колірною гамою, адже основна відмінність фарби Afrika від матеріалу Dune - це колеровка. Декоративна фарба Afrika має обмежену колірну гамму і колеруется на заводі в Італії за допомогою спеціальних металізованих пігментів (барвників), які дають можливість здійснити красивий декор під шовк в насичено темних тонах, таких як чорних антрацит, яскраво-малиновий, бронзовий, глибоко-мідний і інші кольори. Спочатку колірна колекція Afrika налічувала всього 12 кольорів. Після закінчення декількох років, в колекцію додали ще кілька ультрасучасних і насичених кольорів.

У 2017 році колірна палітра фарби Afrika поповнилася ще п'ятьма новими кольорами, які незабаром будуть представлені в новому каталозі Afrika з натуральними пофарбувати.

Нові кольори декоративної фарби Afrika - це ще одне підтвердження того, що компанія Novacolor (Італія) крокує в ногу з часом і ретельно відстежує останні тенденції інтер'єрної моди.

Не дивлячись на оновлення, фарба Afrika - це такий же класний і затребуваний декоративний матеріал, який дозволяє створювати обробки під шовк, має відмінну укриваемость і чудовими експлуатаційними характеристиками.

Декор стін за допомогою матеріалу Afrika - це безсумнівно преміум рівень, який належним чином підкреслить статус приміщення і відмінний смак у його мешканців.

Декоративна фарба Afrika постійно є в наявності і її можна купити в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні.