Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Muro Naturale - продовження лінійки еко-штукатурок от Giorgio Gresan

11.01.2018
італійська штукатурка, штукатурки з Італії

Італійська фабрика Giorgio Graesan & Friends завжди відрізнялася від конкурентів тим, що незалежно від трендів і тенденцій ринку, виробляє натуральні декоративні штукатурки. Так, все толстослойние оздоблювальні матеріали компанії, будь то венеціанська штукатурка Spatula Stuhhi або фактурна штукатурка ISTINTO, на 100% складаються з натуральних зв'язуючих: вапно, глина, мармурова пудра та інші природні компоненти.
Як Ви знаєте, в асортименті міланського Giorgio Graesan & Friends вже є достатня кількість штукатурок різного характеру, але в цей раз фабрика підготувала щось кардинально новеньке, але в своїх традиціях.
Нова декоративна штукатурка Muro Naturale - це продовження традицій натуральних декоративно-оздоблювальних матеріалів для житлових і комерційних інтер'єрів. Матова, фактурна, з незначними вкрапленнями скляних глитер, що імітують відблиск натурального каменю на сонці - все для створення сучасних і актуальних інтер'єрів з чудовим фінішним ефектом і відмінними експлуатаційними характеристиками.
Декоративна штукатурка Muro Naturale створена для реалізації декоративних оздоблень, які не мають аналогів на ринку. Будь-які обробки під камінь, травертин, бетон та інші популярні фініші можна буде досить просто створити в один або два шари, отримуючи максимальний візуальний ефект при мінімальних затратах.
Muro Naturale колеруется в усі кольори колекцій Giorgio Graesan & Friends, а в якості додаткового захисту можна використовувати натуральний віск Cera del Vecchioілі Силоксанові лак Vetroв матовою або сатиновою версії.
Купити декоративну штукатурку Muro Naturale можна у ексклюзивного представника - компанії «ТБИ», в авторизованому шоу-румі «VOGUE INTERIORS», де представлені всі оздоблювальні матеріали бренду, в нашому інтернет-магазині www.tbi.ua, а також у сертифікованих дилерів по всій Україна.