Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Нова рулонна система STARBOX 4160 від MOTTURA (Італія)

14.01.2019

Як Ви знаєте, компанія Моттура (Італія) - це безсумнівний лідер в сфері професійної сонцезахисту і декору вікон. Фабрика постійно працює над модернізацією своїх моделей сонцезахисних систем, а також впроваджує нові технології зашторювання, пропонуючи все більш раціональні та функціональні способи затемнення і сонцезахисту скління будь-якого характеру.

Асортимент рулонних штор бренду MOTTURA досить великий і дає можливість організувати ефективну сонцезахист в інтер'єрі будь-якого приміщення. До недавнього часу, для створення зовнішньої сонцезахисту фабрика користувалася лише системами WPro, що дозволяють зашторювати вертикальне скління, але з появою нових систем Starbox-можливості компанії MOTTURA в організації зовнішньої сонцезахисту збільшилися в рази.

Рулонний штора Starbox 4160 - це абсолютно нова і унікальна система зашторювання для застосування, як в інтер'єрі, так і в екстер'єрі. Зовнішня сонцезахисна система Starbox побудована за принципом рулонних штор закритого типу, укомплектованих напрямними зі спеціальною ZIPсістемой, що забезпечує вітростійкість і стабільність тканини, незалежно від способу монтажу і розміщення системи.

Основне призначення рулонних штор Starbox - Зашторювання зимових садів і мансардних конструкцій великих розмірів. Технічні характеристики даної моделі сонцезахисної системи дозволяють організовувати сонцезахист і светозатемненіе на отворах розмірів до 300 x400 cm, застосовуючи всього один механізм.

Спеціальна блокова система в направляючих системи Starbox також дозволяє зашторювати віконні конструкції нестандартних форм. Відтепер будь-які трикутні вікна, а також конструкції нестандартних форм можуть оснащуватися рулонними шторами MOTTURA, що забезпечують безкомпромісний функціонал.

Сонцезахисні системи Starbo xмогут комплектуватися не тільки тканинами серії blackout (100% светозатемненіе) або dimout (затемнення до 90%), ну і світлопроникними і перфорованими тканинами з колекції TECNICA (MOTTURA), які забезпечують належне натяг тканини для ідеального функціонування системи. Для вуличного застосування, слід вибирати виключно тканини outdoor, також представлені в нашому каталозі тканин.

Сонцезахисна ролети Starbox 4160 - це виключно моторизована система на автоматиці, що приводиться в дію за допомогою внутрішньовальних мотора 230V, керованого по фазі (3 дроти). Опціонально можна оснастити ролету радіоресівером для бездротового управління за допомогою пульта.

За замовчуванням, як і всі карнизи Моттура, сістемаStarbox поставляється в білому кольорі (RAL 9016), але опціонально може фарбується в будь-який колір з палітри RAL.

Повна інформація про систему STARBOX 4160 представлена на нашому сайті. Для детальних консультацій і коректного складання специфікації по Вашому об'єкту пропонуємо відвідати наш шоу-рум «VOGUEINTERIORS», де представлений повний асортимент бренду MOTTUR (Італія) і можна на власні очі переконається в якості пропонованої продукції.

Для того, щоб купити ролети і сонцезахисні системи MOTTURA онлайн досить відвідати наш інтернет-магазин www.tbi.ua, де можна замовити карнизи і ролети з доставкою по Києву, також в інші міста України.