Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Нові карнизи Casper від Mottura

10.07.2018

Сучасний дизайн створює нові тренди не тільки в оснащенні інтер'єрів в цілому, але і в вузькоспеціалізованих галузях, таких як штори і декор вікон.

Необхідність поділу простору за допомогою штор спричинила за собою необхідність у створенні спеціальних карнизних систем, що дозволяють функціонально переміщати штори і при цьому мати аскетичний зовнішній вигляд.

Компанія MOTTURA (Італія) - будучи світовим лідером ринку карнизних і сонцезахисних систем, постійно тримає руку на пульсі подій і намагається йти в ногу з часом, пропонуючи рішення під актуальні і сучасні інтер'єри житлового та комерційного призначення.

Зі зростанням популярності вбудованих в стелю карнизів, італійський виробник MOTTURA розробив і впровадив в свій асортимент стельові карнизи прихованого монтажу, що дозволяють встановлювати для штор карнизи врівень із стелею, що робить їх практично невидимими і при цьому максимально функціональними.

Невидимі стельові карнизи отримали оригінальну назву «Casper», мабуть у спадок однойменно фільму про добру приведення і пропонуються в двох варіаціях:

- Casper 101 - односмуговий, вбудовується стельовий карниз прихованого монтажу з можливістю встановлювати роликові бігунки для важких штор;

- Casper 201 - двосмуговий вбудовується стельовий карниз прихованого монтажу з можливістю встановлювати роликові бігунки для важких штор;Вбудовувані стельові карнизи Casper, як і всі стельові карнизи Mottura, виготовляються з високоякісного алюмінію і поставляються за замовчуванням в білому кольорі (RAL 9016).

Опціонально ми можемо надати послуги порошкового фарбування профілів в будь-який колір з палітри RAL.

Стандартна комплектація карнизів Casper включає в себе бігунки арт. 4263, які відмінно підійдуть для навішування тюлю або легких завіс. Для більш важких штор і при великих розмірах можна комплектувати карнизи роликовими бегунками 4144. При бажанні створити глибоку рівномірну складку типу «хвиля», карнизи Casper можуть оснащуватися залежними бігунками з кроком 60 або 80 мм.

Найчастіше невидимі карнизи Casper використовуються для поділу простору в сучасних приміщеннях, але вони також відмінно підійдуть для оформлення вікон, де немає можливості зробити глибоку нішу і заховати профіль іншими способами.

Купити вбудовуються стельові карнизи Casper, як і весь асортимент продукції компанії MOTTURA (Італія) можна в нашому інтернет-магазині www.tbi.ua, а також в нашому спеціалізованому шоу-румі «VOGUE INTERIORS», де представлений весь асортимент продукції компанії MOTTURA (Італія ).