Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Новинки від компанії NOVACOLOR

23.02.2021

Компанія Novacolor постійно поповнює свій асортимент новими декоративними матеріалами, які відповідають тенденціям інтер'єрної моди, намагаючись кожного Клієнта.

У 2012 році компанія Novacolor презентувала наступний ряд новинок:

- Фінішне декоративне покриття HYPNOSE - ефектне рішення для тих, хто хоче злегка змінити свій інтер'єр, дабавіть життєвих фарб і блиску.

- Металізована декоративна штукатурка MI-KU - відмінне рішення для тих, хто любить блиск, але бажає зберегти фактуру декоративної штукатурки.

- Декоративна штукатурка VISIONAIRE - матеріал, що дозволяє отримати, як гладку, так і рельєфну фактуру з явно вираженою мармуровобілі графітової крихтою, що розтікається по поверхні.

Також компанія NOVACOLOR розробила ряд нововведень в застосуванні вже відомих матеріалів. Так, наприклад, компанія NOVACOLOR тепер має всі результати тестів для декларування того, що матеріал ANIMAMUNDI застосуємо на фасаді. Більш того, декоративний матеріал ANIMAMUNDI може застосовуватися на фасаді без жодної додаткової захисту.

Розробка декоративного матеріалу RUSTon також пішла в напрямку фасаду. З серпня 2012 року компанія NOVACOLOR розробила нову колірну гамму, створювану з фінішного матеріалу RUSTon Perla per interni. Так що тепер ефект корозії або іржі може бути створений і на фасаді, за допомогою матеріалів RUSTon.