Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Ремонт і оздоблення котеджів матеріалами преміум-класу

07.04.2017
декор для котеджу

Фірма «ТБИ» працює на ринку України більше двадцяти років, за цей час ми стали ексклюзивними представниками відомих італійських брендів Novacolor і Giorgio Graesan & Friends, які виробляють якісні декоративні матеріали для всіх типів поверхні, інтер'єрів і фасадів.

Наша компанія спеціалізується на декоруванні житлових, комерційних і громадських об'єктах та за роки роботи ми придбали ім'я, репутацію і сотні зданих об'єктів. Одним з напрямків нашої діяльності є обробка котеджів під ключ, коли все починається від розрахунків і вимірів і закінчується повною здачею об'єкта замовникові.

Оздоблення котеджів висуває певні вимоги до фарб і штукатурок, декоративні матеріали повинні бути простими в нанесенні, бути стійкими до температурних перепадів і зберігати колір і фактуру роками.

Вартість обробки котеджу залежить від його метражу, ціни на обрані оздоблювальні матеріали, роботу майстрів і доставку декоративних матеріалів на місце ремонту. Наші декоратори працюють не тільки по Києву та Київській області, а й на інших великих містах України: Харків, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця.

Декори для внутрішньої обробки, як і декор фасадів котеджів, можна замовити на нашому сайті, в розділі Декори стін або зв'язатися з нашими менеджерами за контактними номерами телефону на сайті.