Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Тканини "Mottura" для рулонних штор

13.06.2017

Компанія "Mottura" (Італія) пропонує функціональні рулонні штори для сонцезахисту і светозатемненія. Всі тканини не горючі, зі спеціальним просоченням, яка робить їх пиловідштовхуючими і антистатичними. Склад: 100% поліестер, а тканини ПВХ - тільки для вологих і комерційних приміщень, а так само для вулиці. Майже всі фільтруючі тканини (прозорі і напівпрозорі) мають функцію відео - ОК! тобто прибирає відблиски з екранів телевізорів і моніторів. Mottura чітко в своїх тканинах для рулонних штор розмежовує функції: солнцезащита і светозатемненіе.

Сонцезахисні тканини:

Stardust 04 - світло-сіра тканина, з дрібної сітчастої фактурою. Може використовуватися в будь-яких інтер'єрах, не акцентуючи на собі уваги.

Stardust 05 - насичений металізований колір, з більшою фактурою. Може бути самодостатнім елементом в інтер'єрі.

Дані тканини використовуються тільки в рулонних шторах і максимально захищають приміщення (в інтер'єрах) від ультрафіолету і температури - до 80% за рахунок наявності в складі тканини вплетеною металізованої алюмінієвої нитки. Ці тканини прозорі, максимально розсіюються на вікні, і вдень, рулонні штори, працюють таким чином: з боку вулиці - не видно, що відбувається в приміщенні, а коли настають сутінки, починає темніти, приміщення повністю проглядається. Тому, якщо ввечері в цьому приміщенні необхідно сховатися від очей, потрібна додаткова зашита в вигляді драпірованих штор або 2-й рулонної штори - светозатемняющей.

Galaxy 1 F.R., Galaxy 2 F.R. - використовуються в рулонних і плісированих шторах. Тканини напівпрозорі, з металізованої виворотом, тобто з вплетеною алюмінієвої ниткою. Тканина Galaxy 1 F.R. поставляється в 5-ти модних, сучасних кольорах, з дрібною фактурою натурального і фарбованого металу.

Galaxy 2 F.R - використовуються в рулонних і плісированих шторах. Тканини напівпрозорі, з металізованої, більшої фактурної виворотом (алюмінієвої ниткою). Тканина поставляється в 6-ти модних, кольорах, і ідеально підходить для сучасних інтер'єрів. Для светозатемненія у вечірній час необхідний додатковий захист у вигляді напівпрозорим тюлем або штор.

Светозатемняющіе тканини:

Використовуються в рулонних шторах для светозатемненія різної інтенсивності (тільки для інтер'єрів):

Classic F.R. - напівпрозора тканина, яка працює в такий спосіб - в світлий час доби і при включеному світлі ми бачимо силуетно, що відбувається на вулиці: машини, дерева, людей (ми їх дізнаємося) і т.д., але з вулиці, навіть при включеному світлі , нас не видно. Тому цю тканину ми рекомендуємо використовувати для захисту від очей і коли ми не хочемо робити повну темряву і закривати світло. Тканина використовуються в рулонних і плісированих шторах, поставляється в 14 кольорах.

Blackout - 100% светозатемняющіе тканини в різних категоріях, з різною фактурою і колірною гамою. Для забезпечення в приміщеннях 100% затемнення (повна ніч) рекомендуємо використовувати рулонні штори з направляючими або без них, з мінімальним просвітом з кожного боку віконного отвору. З нашого досвіду такі тканини найчастіше використовуються в домашніх кінотеатрах, спальнях, готелях і конференц-залах, де встановлений проектор.

Screen - напівпрозорі тканини в різних категоріях, з різною фактурою і модною сучасною кольоровою гамою. Screen - склад якого 100% ПВХ рекомендується використовувати в нежитлових приміщеннях з підвищеною вологістю: санвузли, басейни, де є пряме попадання води. Так само є колекція Screen, яка використовується для екстер'єрів. Screen - змішаний склад матеріалів рекомендується використовувати в нежитлових приміщеннях: офіси, торговельні приміщення, і т.д. Це такі тканини як: Aerosreen 3 FR, Aerosreen 4 FR, Aerosreen 5 FR, Decoscreen 1F.R., Decoscreen 3F.R., Decoscreen 4F.R., Etnoscrten 1 FR, Screen B5, Screen G2, Screen G3, Screen G4 , Screen G5 та інші.

Компанія Mottura має широкий спектр декоративних тканин для рулонних штор, які не несуть чіткої функції і служать для прітемненія світла в більшій чи меншій мірі. Їх головна функція - декор. Ці тканини за складом 100% негорючий поліестер, але виглядають вони натурально і красиво, це такі тканини як: Tratto F.R., Comfort, Linea, Totalwhite і інші.

Якщо Вам необхідно мати 2 функції рулонних штор на вікні: сонцезахист + светозатемненіе, ми можемо Вам запропонувати використовувати двухбоксовую рулонну штору, де на 1-му рулоні буде светозатемняющая тканину, а на 2-му -Сонцезахисні. Управління - ланцюжок, мотор-пульт, мотор-клавіша.