Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

8 наиболее распространенных ошибок при покраске

21.09.2016

1. Фарба для стель

Ніколи не купуйте базово-білий колір фарби для декору стель. Справа в тому, що базовий білий колір, властивий практично всім фарбам містить нотки сірого відтінку, який суттєво занижує стелі в приміщенні. Рекомендуємо фарбувати стелі в пастельні тони, які хоч трохи, але відрізняються від базового кольору.

2. Підбір кольору

Чи не намагайтеся підібрати колір стін під тканину або шпалери так, щоб була абсолютна ідентичність. Виберіть фарбу, яка знаходиться в одній колірній розтяжці, але відрізняється по насиченості. Це допоможе уникнути надмірної концентрації якогось певного кольору в Вашому приміщенні.

3. Використання нейтральних тонів

Основна помилка людей, що прагнуть використовувати яскраві і насичені кольори - це відсутність контрасту з використанням нейтральних тонів. Ви ж не хочете, щоб Ваше приміщення перетворилося в колірну палітру?

4. Продовження простору за допомогою фарби

Навіть якщо не використовувати один і той же колір у всіх приміщеннях, все одно потрібно створювати відчуття об'єднаного простору. Для того, щоб приміщення, такі як спальня або гостьова кімната, не здавалися окремою квартирою намагайтеся імітувати продовження простору, використовуючи фрагментарно декоративні матеріали, застосовані в попередніх приміщеннях.

5. Контраст - головне щоб він був

Раніше, ми говорили про необхідність використання нейтральних відтінків, так ось багато людей занадто передають куті меду і застосовують тільки нейтральні кольори без будь-яких контрастів. У підсумки вони отримують досить сумний декор стін без будь-яких акцентів. Так, наприклад, кімната з кремовими стінами зобов'язана мати якийсь акцент з насичено синього або яскраво-білого кольору. В іншому випадку це буде не інтер'єр, а просто нудне приміщення, але зі свіжим ремонтом.

6. Головне не переборщити

Немає сенсу використовувати занадто багато квітів в одному приміщенні. Чим більше квітів - тим складніше їх пов'язати разом. Концепція двоколірного інтер'єру теж може мати місце, але в цьому випадку потрібно також обігравати декор з використанням якоїсь фактури, яка змусить стіни читатися на тлі іншого кольору.

7. Уявіть себе в готовому приміщенні

Найчастіше люди виконують декор того чи іншого кольору просто тому що їм подобається колір, але вони дуже рідко замислюються над тим, чи підходить цей колір їм на 100%. Для того, щоб це розуміти досить уявити себе в готовому приміщенні і це трохи, але наблизить Вас до максимально правильного вибору кольору стін і концепції декоративного оздоблення в цілому.

8. Виберіть правильний тип декоративного оздоблення

Чим темніше колір, тим глибшим може здаватися декоративне оздоблення. Залежно від типу використовуваного декоративного покриття, незалежно від того, це матова фарба або венеціанська штукатурка, один і той же колір буде виглядати по різному. Тому дуже важливо, крім вибору кольору, зробити правильний вибір декоративного оздоблення, а саме фінішного декоративного ефекту, яке в кінцевому підсумку буде реалізовано у Вас на стінах.