Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Be Grateful – концепція Novacolor у 2021

22.06.2021
Novacolor Be Grateful

Відомий італійський бренд Новаколор, що виробляє топові декоративні матеріали (фарби і штукатурки для інтер'єрів і фасадів), в квітні цього року, презентував свою нову концепцію на 2021 рік.

Be Grateful - «Будь Вдячним!», Саме цей девіз стане основним для Новоколор в цьому році і ляже в основу перетворення продукції під нові стандарти.

Подібні гасла і девізи Novocolor намагається озвучувати щороку щоб привнести в світ декоративного оздоблення та дизайну приміщень щось нове і свіже.

Через рік після пандемії, що потрясли Італію і весь світ, люди змушені дотримуватися дистанції і пристосовуватися під нові реалії.

Одним із способів об'єднати і почати відновлювати втрачені зв'язки між людьми - об'єднати їх духовно за допомогою нових кольорових гам і фактур в оздобленнях інтер'єрів і фасадів житла.

Саме така концепція запропонована в знімках Джанлуки Чістерніно - "відродження через колір подяки: зміна в ім'я загальної трансформації, яка дасть можливість почати все заново".

Be Grateful - концепція 2021 року, що, через італійські фарби і штукатурки, повинна принести в будинок природну красу навколишнього світу, природи, у вигляді різноманітних декоративних оздоблень. Саме тому консультанти за кольором компанії Новаколор створили лінійку продукції, що підкреслюють світло і його відтінки, завдяки природним кольорам і матеріалам, які створюють відчуття комфорту, захищеності і викликають гарний настрій.

Багаторічний внесок Новоколор в натуральні матеріали, використання сировини з біомаси, отриманої з сільськогосподарських відходів, аналіз екологічно чистих продуктів - є і залишається одним з пріоритетів компанії, його філософії і кредо.