Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Декоративний бетон в інтер'єрі

23.02.2015
декоративний бетон, бетон в інтер'єрі, імітація бетону

Технологія декоративного бетону, а саме ефект бетону в інтер'єрі, є однією з найбільш популярних декоративних технік в обробці інтер'єрів по всьому світу. І це не дивно - адже використовуючи декоративний бетон - Ви можете легко і просто створити неповторний інтер'єр, який буде повністю відповідати сучасним тенденціям альтернативних інтер'єрів. «Не хочу сірий !!!» - скажете Ви ... Немає проблем! Ви можете вибрати колір з досить великою колірної гами, до того ж можна варіювати ефект і створювати абсолютно гладкий і рівний «бетон» або навпаки, шорсткий, ребристий, зі слідами від опалубки. До того ж, за своїми експлуатаційними характеристиками декоративний бетон давно вже обігнав традиційні матеріали.

Покриття з декоративного бетону на прикладі Wall2Floor - це повна імітація бетону, який у випадку з використанням W2F може підбиратися за кольором і варіюватися за фактурою. Декоративний бетон системи Wall2Floor - це довговічний, стійкий до зовнішніх впливів матеріал, що не вимагає спеціального догляду. Декоративний бетон Wall2Floor є дуже щільну штукатурку, нанесену певним чином.

Декоративний бетон Wall2Floor може застосовуватися як для приватного, так і для комерційного будівництва і завжди буде акцентом інтер'єру. Система Wall2Floor - це новий рівень декоративних матеріалів і розроблена як система скріпленої для декору інтер'єру. Саме з цього основною перевагою Wall2Floor є те, що він можна застосувати не тільки на вертикальних поверхнях (стінах), а також горизонтальних (підлогах).

Використання Wall2Floor як наливної декоративного статі - це крок вперед у сфері декору інтер'єрів. Використання безшовних підлог Wall2Floor дозволяє завершити мінімалістичний концепцію інтер'єру і створити неперевершену атмосферу. Наскільки міцним буде декоративний наливна підлога в інтер'єрі? Він має приблизно таку ж міцність як і паркет, тільки має велику перевагу: він може ремонтуватися локально, а фінішне покриття підлягає оновленню для виключення видимості експлуатації приміщення. Також можна відзначити, що наливні підлоги Wall2Floor в повному обсязі використовуються також в бутиках, салонах меблів і приміщеннях комерційного використання, як в Україні, так і в Європі.

Є стара плитка на підлозі і хочете щось новеньке? Використовуйте Wall2Floor безпосередньо поверх існуючої плитки. Компанія Novacolor створила спеціальну систему декору, яка може наноситься на вже існуючу кераміку пли камінь.

Хочете створити неповторний затишок в санвузлі? Спробуйте забути про існування плитки. Використовуйте Wall2Floor на всіх поверхнях Вашого санвузла, включаючи внутрішні поверхні душової кабіни, підлогу санвузла а також короб піддону душа. Як результат, Ви отримаєте ексклюзивних інтер'єр без будь-яких швів з індивідуальним декоративним ефектом і експлуатаційними характеристиками, які не поступаються кераміці.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати з розділу W2F на нашому сайті (посилання), або відвідавши наших партнерів - студію «VOGUE INTERIORS» (посилання)