Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Giorgio Graesan - якість перевірена десятиліттями

08.09.2016

Історія цього відомого бренду почалася в післявоєнні роки, коли Луїджі Грезан заснував ALPI COLORI, фірму, яка виробляє фарби на водній основі, його сини (Джованні і Джорджіо) працювали разом з батьком і це і визначило їх подальші долі.

Прийшов час і Джованні знайшов себе у виготовленні шпалер, а Джорджіо заглибився в світ фарб і декоративних матеріалів. Його завданням було створення новаторських продуктів, які здатні були змінити ринок декоративних матеріалів і змінити підхід до їх застосування. І це йому вдалося. За роки роботи на ринок виходили продукти, які дивували і змушували переглядати усталену думку про фарбах і штукатурки: AQUARIA (Wall Coating in a Tin), SPATULA STUHHI та інші ... Вони змушували переосмислити все старі підходи до декорування і відкривали нові можливості для створення різноманітних ефектів, що імітують камінь, мармур, шкіру, корозії металів і травертин.

Завдяки багаторічній праці Джорджіо, вдалося довести, що фарба і штукатурка це не просто покриття для стін, але і емоції, стиль і вища прагнення до комфорту і життєлюбності.

На даний момент, Giorgio Graesan володіє великим каталогом продукції, яка здатна втілити найсміливіші фантазії і побажання клієнтів або дизайнерів.

У нашому інтернет-магазині Ви завжди можете придбати продукцію цього відомого бренду: декоративні штукатурки, фарби, грунти, захисні матеріали, а також різноманітні декоративні ефекти цих матеріалів.

Декоративні матеріали Giorgio Graesan це синонім якості, випробуваного десятиліттями кропіткої роботи і вкладеної праці.