Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Мікроцемент, що являє собою система Wall2Floor?

11.04.2017
мікробетон, мікроцемент

Система Wall2Floor від компанії NOVACOLOR (Італія) - це високотехнологічна система декоративного оздоблення на основі просунутої технології «мікроцемент», яка дозволяє декорувати вертикальні та горизонтальні поверхні в інтер'єрі, створюючи ефект безшовного каміння, бетону та інших фактур, які можна реалізувати. із застосуванням штукатурки «мікроцмент».

Багато хто не довіряє системі мікробетоном і вважає, що її зносостійкість і практичність не "дотягують" до характеристик паркету, плитки або лінолеуму, хоча ці матеріали зовсім не можна порівнювати, а характеристики системи Wall2Floor, заснованої на технології «мікроцемент» в рази перевищують якості інших матеріалів.

Система Wall2Floor від NOVACOLOR - це багатокомпонентна система оздоблювальних матеріалів, яка включає в себе всі необхідні матеріали для якісної та безшовної декоративної обробки стін, а також поверхонь підлоги та інших предметів інтер'єру, таких як стільниці, консолі, фартухи та робочі поверхні на кухні.

За допомогою системи Wall2Floor можна створювати безліч декоративних ефектів, починаючи від базових фактур під бетон і безшовний камінь і до унікальних і ексклюзивних декорів під іржу, металики та інші цікаві та оригінальні ефекти, створювані із застосуванням інших матеріалів NOVACOLOR або комбінування їх між собою. В принципі, технологія Wall2Floor дозволяє перенести практично будь-який настінний декор на поверхню підлоги і при цьому гарантувати високі показники міцності та зносостійкості. Винятком, мабуть, є лише венеціанська штукатурка, яку ми поки що не навчилися трансформувати на підлогу, але ми вважаємо, що це лише справа часу і компанія Novacolor спільно з ентузіастами зі всього світу придумаємо раціональне рішення. Що стосується фінішної обробки підлоги із системи Wall2Floor, то на даний момент ми раді запропонувати на вибір 3 варіанти фінішної захисту: абсолютний мат, сатин та понад-глянець. Всі вони мають однакову міцність і нічим не відрізняються за характеристиками, завдяки чому вибір типу фінішу для фактури – це виключно право смаку. Від себе можемо додати, що в залежності від типу створюваного декору слід вибирати і тип фінішної обробки.

типи мікробетону

мікроцемент в інтер'єрі

Що стосується експлуатаційних характеристик і властивостей системи Wall2Floor, то вони набагато перевершують безліч інших покриттів, які застосовуються для обробки полів. Важливо відзначити, що при дотриманні технології нанесення, готовий декор (фактура) із системи Wall2Floor є повністю вологостійким і може використовуватися навіть там, де є постійна спрямована волога. Іншими словами, система Wall2Floor може повністю замінити плитку в обробці санвузлів, СПА-зон та інших поміщень, де потрібна вологостійка обробка та частий догляд. При чому як замінник плитки, декор з Wall2Floor може бути застосований як на стінах, так і на підлозі і це стосується в тому числі таких зон, як поверхні всередині душової кабіни або декоративне оздоблення всередині римської парної, стінки над бортиком басейну і т.д. Абсолютна вологостійкість забезпечується за допомогою спеціального ґрунту та фінішного захисного поліуретану, що наноситься виключно для «консервації» створеного декору. У чому перевага використання технології «мікроцемент», а не плитки? Це ж очевидно: безшовний декор, без лімітного вибору фактур і кольорових варіацій, конкурентна ціна. Хіба цього мало? Тоді при зустрічі ми Вам покажемо Вам ще пару наших козирів на користь системи Wall2Floor.

мікробетон на підлозі

Якщо говорити про застосування системи W2F на підлогу в громадські приміщення, то і тут у нас немає якихось серйозних обмежень, оскільки фінішне покриття Wall2Floor витримує велику кількість циклів стирання, є стійким до крапкових навантажень і звичайно ж «каблуків» і може застосовуватися для декору статі в бутіках, магазинах, салонах краси, СПА-комплексах, а також офісах та інших комерційних об'єктах. інших приміщеннях приватного та громадського характеру. Існує пророблена технологія нанесення системи Wall2Floor на сходові марші, яка передбачає зміцнення і захист робочих кутів і зміцнення покриття в цілому. великих комерційних об'єктів ітд.
Ще важливо відзначити, що добірка матеріалів системи Wall2Floor розроблена таким чином, що ми можемо запропонувати окреме професійне рішення для декору стільниць та фартухів на кухні. Ідеться про спеціальні захисні склади, які забезпечують не тільки 100% вологостійкість, а й практично абсолютну жиростійкість і витривалість до киплячого жиру, який потрапляє на поверхню фінішного декору. Це дає можливість сміливо пропонувати для обробки стільниць у ресторанах та кафе, а також здійснювати фінішний декор барних стійок, робочих поверхонь та фартухів на кухні. Це унікальна можливість, тому що за допомогою системи Wall2Floor Ви можете оформити плоскості стільниць і барної стійки тим же декором, що і на стінах, що особливо виграшно спричинить дизайн концепції в цілому. це ремонтопридатність покриття. У відмінні від інших систем, таких як наливні підлоги або епоксидні підлоги, система Wall2Floor допускає локальний ремонт та оновлення фінішної кулі за короткий проміжок години. Так, якщо є якийсь дефект на поверхні, створених, наприклад, точковим ударом, нам достатньо зняти наждачним папером захисний поліуретан у цій зоні, відновити покриття та його декоративний вигляд і знову нанести поліуретан локально, за допомогою валика. Також після певного експлуатаційного періоду, при бажанні обновити декоративний фініш, достатньо лише нанести одну кулю захисного поліуретану на всю поверхню. Це дозволить прибрати всі сліди експлуатації і всілякі потертості та царапини. Через 6 годин після такого поновлення фінішного покриття Ви можете експлуатувати поверхню підлоги на повну силу. підлоги з безмежними можливостями по декоративному ефекту та чудовими експлуатаційними характеристиками. Не варто боятися застосувати систему Wall2Floor, адже компанія NOVACOLOR не просто пропонує «голу» технологію мікроцементу, а дає Вам комплекс матеріалів для конкретно Вашого об'єкту, за допомогою яких Ви зможете реалізувати практично будь-які дизайнерські задуми.
Купити мікроцемент Wall 2 Floor від компанії NOVACOLOR можна у нашому інтернет-магазині www.tbi.ua, де крім цього представлень також весь асортимент оздоблювальних матеріалів (фарби та штукатурки) італійського бренду Giorgio Graesan & Friends, також подається нами ексклюзивно на території України.
Ми, як офіційні та ексклюзивні представники італійського бренду Novacolor також надаємо послуги з комплексної декоративної обробки житлових та комерційних поміщень, а також нанесення системи Wall2Floor та виконання декорів з матеріалів технології мікроцемент.< br />При бажанні, Ви можете замовити декоративну обробку у відповідному розділі нашого інтернет-магазину.
Всі зразки фактур можна побачити наживо в нашому шоу-руму «VOGUE INTERIORS», де більшість матеріалів з асортименту NOVACOLOR і GIORGIO GRAESAN & FRIENDS представлені в інтер'єрі.