Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Рулонные шторы ROLLBOX – солнцезащитные системы закрытого типа для решения задач различной сложности

14.11.2016

Рулонні штори - це вже практично невід'ємний атрибут кожної сучасної квартири або офісу. Функціональне регулювання ступеня освітленості приміщення і солнцезащита більше не здійснюється за допомогою жалюзі, так як це просто не ефективно і є ознакою поганого тону.

Рулонні штори відкритого і закритого типу сприяють організації ефективної сонцезахисту житлових і комерційних приміщень незалежно від відсотка скління і поставлених клієнтом завдань.

Рулонні штори закритого типу в компанії Mottura (Італія) об'єднані в єдину колекцію під назвою Rollbox, що включає в себе асортимент з більш ніж 30-ти різних моделей рулонних штор, що застосовуються для сонцезахисту вертикального, похилого та мансардного скління.

Перевага рулонних штор закритого типу в їх візуальному сприйнятті, так як короб (каcсета) для ролет може виконувати і декоративну роль в інтер'єрі, будучи акцентними в декорі вікон. Також з рулонними шторами закритого типу Ви можете використовувати напрямні для тканин, які сприяють повноцінному светозатемненію при використанні светозатемняющіх тканин blackout. Використовуючи тканинні ролети Mottura (Італія), Ви автоматично отримуєте ряд переваг:

АСОРТИМЕНТ РУЛОННИХ ШТОР ЗАКРИТОГО ТИПУ

Системи Rollbox від Mottura (Італія) - це функціональні та високотехнологічні рулонні штори, розроблені для будь-яких типів вікон. Системи Rollbox можуть застосовуватися як для декору стандартних вікон, так і для організації светозатемненія або сонцезахисту мансардних вікон, в тому числі і похилого типу.

ДИЗАЙН РУЛОННИХ ШТОР ROLLBOX

Системи ROLLBOX - це не тільки функціональна солнцезащита, вони можуть також виконувати декоративну роль в оформленні вікон, гармонируя по стилю з меблями або іншими предметами інтер'єру.

ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ПРИ ВИКОРИСТАННІ РУЛОННИХ ШТОР ROLLBOX

Рулонні штори Rollbox від MOTTURA - це ефективний інструмент сонцезахисту, який здатний належним чином фільтрувати і відсікати потрапляння тепла всередину приміщення в літній період часу і утримувати накопичене тепло в зимовий період. Пасивна терморегуляція за допомогою рулонних штор зі спеціальними технічними тканинами набагато ефективніша, ніж будь-які інші методи.

СВЕТОЗАТЕМНЕНІЕ ЗАВДЯКИ рулонні штори

Рулонні штори ROLLBOX, використовувані з бічними алюмінієвими направляючими здатні на 100% відсікти сонячне світло, при цьому можуть використовуватися на будь-яких типах вікон, управлятися вручну за допомогою ланцюжка, пружини або ручної лебідки, а також можуть бути моторизованими з керуванням від кнопки, пульта або системи "розумний будинок". Також існують моделі, в яких можливо одночасно використовувати до 2-х різних типів тканини, а також в асортименті ROLLBOX є системи для похилих і мансардних вікон.

СЕРТИФІКОВАНИЙ ЯКІСТЬ СИСТЕМ ROLLBOX

Вуличні рулонні штори ROLLBOX забезпечені вітростійкістю напрямними «Wpro» від MOTTURA, а всі комплектуючі виготовлені з нержавіючої сталі, що дозволить уникнути корозії і продовжить експлуатаційний період. Вуличні ролети Rollbox мають сертифікат CE клас 3. Для внутрішньої сонцезахисту в асортименті є вітростійкі ролети Rollbox Spro.

ОСОБЛИВОСТІ РУЛОННИХ ШТОР ROLLBOX ВІД MOTTURA

1) Rollbox WPro і SPro

Рулонні штори Rollbox WPro і SPro - це вітростійкі версії ролет, в яких використовуються напрямні зі спеціальними молніевимі застібками, що забезпечує вітростійкість навіть при великих розмірах систем. Всі комплектуючі для вуличних рулонних штор виготовлені з високо якісної нержавіючої сталі, що запобігає утворенню корозії, а різні варіанти кронштйнов і напрямних дозволяють встановлювати системи на віконні прорізи або відкриті тераси різних розмірів і конфігурацій. Системи Rollbox можуть мати ручне керування (ланцюжок, пружина, ручна лебідка), а також можуть комплектуватися внутрішньовальних моторами і управлятися за допомогою кнопки, пульта або системи «розумний дім».

2) Рулонні штори з подвійним механізмом управління (ланцюжок + пружина)

Рулонні штори ROLLBOX можуть забезпечуватися редуктором системи "Plus", що працює за принципом схрещеного управління, в якому опускання полотна тканини здійснюється за допомогою ланцюжка, а підйом - за рахунок пружинного механізму, активизируемого натисканням на ланцюжок.

3) ланцюговий управління навіть на рулонних штор великих розмірів

Системи Rollbox, обладнані механізмом ланцюжка механізмом управління комплектуються різними редукторами зі зниженим передавальним числом (до 1: 4), що дає можливість виробляти механічні рулонні штори з важкими тканинами розміром аж до 400х400 см.

Моторизовані системи Rollbox комплектуються:

- мотором 24Vdc з керуванням - кнопка

- мотором 8,4 Vdc з літій-іонним акумулятором і вбудованим радіоресівером

- мотором 230Vac з управленіем- кнопка

- мотором 230Vac із вбудованим радіоресівером

- цифровим мотором 230Vac з підтримкою M2Net і радіоресівером зворотного зв'язку.