Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Система M2NET - "розумний дім" від компанії MOTTURA

19.02.2019
розумний дім

В епоху діджіталізаціі і тотальної автоматизації всі великі виробники приділяють максимальну увагу процесу оцифровки багатьох щоденних життєвих процесів, які раніше вважалося, що можуть виконуватися виключно вручну.

Ми вже стали свідком повністю автономного водіння автомобіля виконуються розумним автопілотом «Tesla», ми бачимо перші спроби доставки товарів за допомогою повністю автономних дроновот «AMAZON», а голосовий помічник "Siri" у Вашому Iphone вже не просто викликає посмішки або бажання пожартувати, а служить повноцінним помічником у Вашій рутині, спрощуючи і значно прискорюючи багато процесів пошуку інформації та постановки завдань.

Автоматизація процесів в приміщеннях житлового та комерційного призначення почалася досить давно і реалізовувалася за допомогою надскладних систем «Розумний будинок», які вимагали великих фінансових вкладень в спеціальне обладнання, яке ще потрібно було правильно налаштувати і запустити в роботу, подружитися з усім, що Ви хочете автоматизувати . Нікого не здивувати автоматично включаються світлом, що перерозподіляється музикою або відкриваються шторами, але чи так це складно і дорого зробити в 2019 році, як це прийнято вважати? Компанія MOTTURA (Італія) поряд з іншими провідними світовими брендами вже готова дати відповідь на це питання прямо сьогодні.

Ні, виробник карнизів № 1 в світі не став займатися системами інтеграції та автоматизації, але не міг пройти повз такого затребуваного продукту, як «розумний будинок» для штор, будучи лідером ринку карнизних і сонцезахисних систем.

Електричні карнизи для штор (Power 541, Rotary 449, Softobx 467/3) і автоматичні сонцезахисні ролети (Energy 450, RollboxWPro) вже більше 25-ти років є невід'ємною складовою системи «смарт хауз» на об'єктах житлового та комерційного призначення, де ставиться пріоритет на максимальний комфорт і зручність для його мешканців, але управління в більшості випадків виконувалося третіми особами - профільними фахівцями з автоматизації звуку, світла, тепла ітд.

З новою системою M2NETот компанії MOTTURA (Італія) тепер можна управлятьелектріческімі карнизними системами (навіть раніше встановленими) за допомогою рішення від компанії MOTTURA. Смарт хаус від MOTTURAпредусматрівает безліч варіантів рішень по автоматизації процесів зашторювання і сонцезахисту в Вашому приміщенні, незалежно від його масштабу і призначення. Всі об'єкти, починаючи від квартири і закінчуючи багатоповерховими готелями, можуть мати досить просте і інтуїтивно зрозуміле управління шторами і навіть світлом за допомогою сістемисобственной розробки - M2NET.

Вся нейросистеми програми розроблялася фабрикою досить давно, але тільки зараз ми вже з повною впевненістю можемо заявити що це стабільно працююче і відтестувати рішення дляудаленного і автоматичного управління шторами і не тільки.

Софт M2NETпозволяет об'єднати в собі безмежну кількість електричних карнизних систем Моттура і управляти ними з використанням різних похідних. Всі функції повноцінної системи «розумний дім» доступні за все в одній програмі, розміщеній на сервері італійського виробника, тобто більше немає сенсу купувати дороге обладнання і вкладати гроші в його точну і скрупульозну настройку.

Універсальне рішення автоматизації M2NET дозволяє:

  • дистанційно керувати карнизними системами MOTTURA всіх тіповвне залежності від розміру об'єкта і кількості використовуваних систем;
  • управляти і бачити статус систем з будь-якої точки світу на Вашому комп'ютері, планшеті, смартфоні.
  • застосовувати кліматичні сенсори, датчики освітленості і температури для настройки і автоматизації управління карнизними і сонцезахисними системами Моттура
  • налаштовувати календарні і тимчасові сценарії управління шторами.

Сама остання розробка від італійців - це WIFIроутер для бездротової та дистанційної синхронізації з шторними системами, що дозволяє просто і безпроблемно налаштувати автоматизацію і дистанційне керування таких карнизів, як Power, Rotary, Softbox, Energyітд. При цьому не потрібно залучати дорогих фахівців на розгортання сервера, не потрібно протягувати дроти і робити що-небудь крім того, як підключити роутер в розетку, з'єднати його з існуючою мережею WIFI і налаштувати вже існуючі карнизи Моттура на певний сценарій.

Перевага такої системи полягає в дуже простий налаштування, можливості підключення в уже завершені проекти, а також досить низької вартості впровадження, в порівнянні з традиційними системами «розумний дім».

Підключити та налаштувати роутер M2NETот MOTTURAне складніше, ніж налаштувати точку доступу інтернету у Вашому приміщенні, а софт і додатки на iOSілі Android - абсолютно безкоштовні для скачування і користування.

Керувати шторами з Iphone або Samsung ще ніколи не було так просто, а купити розумний будинок ніколи не було так доступно, адже складна автоматизація «смарт хаус» тепер зводиться до рамок однієї програми на комп'ютері або смартфоні, а в якості «заліза» виступає бездротової роутер, який потрібно тільки підключити до розетки.

Купити і налаштувати таку систему можна не тільки на нові або сучасні об'єкти, але і на будь-які інші - де вже встановлені карнизи MOTTURA c радіо ресиверами, сумісними з M2Net.

Спочатку цього запису в блог, до речі, ми згадали «Siri» від Appleі не спроста, адже незабаром, буквально через пару місяців, компанія MOTTURAобещает надати повне голосове взаємодія всіх карнизних систем, керованих через M2NETі Siri.

Це в черговий раз доводить, що сучасне майбутнє вже настало і речі, які раніше могли здаватися фантастикою вже можуть бути частиною Вашої повсякденному житті і за досить оптимальні вкладення надати найвищий рівень комфорту у Вашому приміщенні.

Будьте з нами, далі - тільки цікавіше!