Київ, вул. Гоголівська, 23 Відправка товару по Україні, СНД і країнах Балтії
Замовити дзвінок
вхід Реєстрація
УкрРусEng
UAH
0

Колірні тренди Mat Motion у 2021

12.01.2021
MAT motion Color Trends 2021

Колір - це один із способів втілення радості в наше життя, а всі кольори декоративних фарб Novacolor - це революція в відношенні емоцій, які вони можуть передати, і відчуттів, які вони викликають.

Компанія Novacolor спеціально вибрала шість кольорів з лінії MAT Motion, які висловлюють саме це, революцію радості, яка обов'язково має поліпшити Ваш настрій і відновить гармонію, баланс усередині і зовні Ваших житлових і робочих приміщень.

Globe - MM161 - колір світу, очищення, нового початку. Відчуття білого кольору відносяться до чистоти, сприяють порядку, ясності розуму. У цьому варіанті він стає тепліше за рахунок натурального матеріалу і знаходить свій вимір як в лініях сучасного дизайну, так і в більш класичної обстановці.

Ophelia - MM165 - колір, що передає прихильність, любов і захист, який впливає на відчуття і почуття, перетворюючи їх в м'які, ніжні і глибокі. Рожевий - також символ надії, позитивний колір, що вселяє почуття безпеки і оптимізм щодо майбутнього. Колір, заспокоює примітивні інстинкти і притуплює гнів.

Falstaff - MM169 - колір, що асоціюється з теплотою, енергією, здоров'ям і символ внутрішньої гармонії, привітності, тепла і підтримки. Він викликає спокій, пробуджує увагу, спонукає говорити і слухати. Бажано використовувати його для фарбування стін кімнат, де люди розмовляють або приймають гостей.

Cleo - MM173 - середньо-темний відтінок жовтого, який допомагає освітлити темний простір і викликає приємні відчуття, пов'язані з солодощами та медом. Завдяки кольоровій близькості до елегантного і дорогоцінного золота, він робить кімнати шикарними і трохи розкішними.

Ippolita - MM177 - оливково-зелений колір, який заспокійливо діє на нервову систему і знижує стрес. Елегантний і заспокійливий, який надає жвавість домашньому простору.

Tybald - MM181 - колір, що нагадує небо або безкраї водні простори. З давніх часів італійці його пов'язували з піднесеним настроєм і хорошими почуттями. Як символ води, це колір, який очищає, живить, освіжає, очищає, перетворює речовини, розчиняючи їх, роблячи їх змішуються.